Saturday, April 15, 2006

hypotese angående skeivhendt bowlingspill

Jeg var i utdrikningslag til en kamerat da det viste seg at vi skulle spille bowling. Da jeg nettopp har operert min høyre skulder var det uaktuelt å spille med den høyre armen. Jeg bestemte meg da for å teste ut en meget sakssvarende hypotese som er som følger: Har man spilt bowling en del ganger med høyre, vil man ved første gangs bruk av venstre få mer poeng enn det man fikk første gang man spilte bowling.
Dette var altså min hypotese som jeg på forhånd fortalte og grunnga til enkelte mennesker i nær omkrets. Og hypotesen må jeg kunne si slo relativt bra til. Jeg begynte litt smådårlig med kun 16 poeng etter 3 runder, men på de siste syv rundene fikk jeg 3 sper og 1 strike. Jeg utnyttet dessverre mine sper altfor dårlig, og kunne faktisk med litt bedre førstekast på disse kommet endel over hundre. Men jeg endte på akseptable 97 poeng, som er langt bedre enn min første gang på bowlingbanen(må innrømme at jeg ikke helt husker resultatet fra første gang, så det skal nok litt til at min hypotese kan utvikles til en teori på dette grunnlag, men jeg er temmelig overbevist om at det var langt unna 97 poeng)
Det som også var litt moro var at det var noen som havnet under i poengsum med go hånda. Steinar vant, og fikk seg ny rekord på 154, gratulasjoner fra denne blogsiden.

Til dere alle: Vær gjerne med og test ut denne tesen min, prøv venstre og kom gjerne med tilbakemelding til denne siden.

Og: Forskning viser faktisk at man ved å tvinge seg til å bruke skeiv fot eller arm til å utføre handlinger i daglivlivet vil påføre økt hjernekapasitet eller noe. Noe å tenke på hvis du får en arm i fatle, eller helt enkelt merker behovet for litt mer hjernekap.

Thursday, April 13, 2006

fullverdig prognose på årets serie

Dette tipset skulle jo selvsagt vært laget før serien startet, men da alle lagene spiller uavgjort taler det til en fornyet begrunnelse for at jeg kan komme med tipset i etterkant.
kom gjerne med dypt gjennomtenkte innspill

1. Rosenborg
2. Brann
3. Lillestrøm
4. Start
5. Lyn
6. Vålerenga
7. Viking
8. Odd
9. Tromsø
10. Molde
11. Stabæk
12. Fredrikstad
13. Sandefjord
14. Ham-Kam

Yepp, sånn må det nok bli folkens, så får vi jo alle håpe at enkelte av tipsene går et hakk høyere opp enn det står her

Friday, April 07, 2006

seriestart

ja da nærmer vi oss med stormskritt det de fleste av oss i dette landet i ydmyk forventning har sett fram mot. til helgen braker det løs og du slette tid, dette blir moro. selv orienterer jeg mine heiarop til et lag fra bergen, og har vel etter en oppløftende kamp i molde en solid tro på at dette kan gå veien i fredrikstad på mandag.

oppfordrer lesere til å gi sin tabell slik dere tror det vil ende i år. Hvem blir toppscorer, og hvilken dommer vinner vgpoengkonkurransen.

selv er jeg en halvveis gira fotballgutt som liker å trille litt ball i godt lag. har tatt en liten pause siste halve året grunnet en idrettsskade. men nå har jeg nylig operert og satser på å være i fint driv til høsten.

jaja, uansett lykke til med en ny sesong godtfolk