Thursday, June 15, 2006

Møte med biskopene

På mandag fikk jeg en rystelse i mitt sjelsliv som på mange måter ikke var så grådig stor og skjellsettende som man jo først skulle kunne anta. Jeg fikk vite at skulle det være litt sannsynlig for meg å ta praktikum til høsten og våren, måtte jeg gjennomføre en samling med tre stk biskoper. Og selvfølgelig litt andre mennesker. Samlingen finner sted på Jæren og heter Veien til prestetjenesten. Jeg har allerede nå begynt å forberede meg til gode fyndsetninger jeg kan krydre samtalene med disse heltene med. I dette forumet ønsker jeg å få noen gode tips til væremåte, framgangsmåte, kommentarer som gjør seg, artige små vittigheter, kanskje en anekdote som sømmer seg. Kom gjerne med positive bidrag til en student som satser på å gjøre et kjempeinntrykk på landets tre viktigste personer.

Masterslutt

Da kan jeg meddele at et nytt kapittel i et ungt menneskes liv er blitt skrevet, jeg leverte plutselig idag hele masteroppgaven min til en av de som jobber på NLA. Det var en merkverdig følelse, og i grunnen ganske god. Så kunne jeg med fred i sinn nyte både at Ecuador gikk til en oppskriftsmessig 1-0 ledelse mot Costa Rica (noe som gjorde at Unibet kontoen min ble rimelig oppløftet) og litt ris og karri som jeg nytte medbrakt på skolen.
I morgen er det graduation, jeg har planlagt tale og sang, og gleder meg som en helt. Dessuten så jeg de hadde dekket bordet idag, og jeg lurte på hvem det var til, og så viser det seg jo det at det rett og slett var dekket på til meg. Ikke hverdagskost det i grunnen.