Monday, December 04, 2006

Aksjon Håp-Jostein

Jeg har en venn som liker å spille piano, som kan spille piano, og som har spilt mye piano, så lenge jeg har kjent han i allefall. Og nå er han blitt så flink at TV2 inntrengende har bedt han komme til de tidlig på onsdag morgen for å spille en Aksjon Håp sang. Så til dere lesere, det er ingen grunn til å sove lenge på onsdag, eller gå på jobb. Sitt heller hjemme og se på Jostein spille til hjertene.

Og når det er sagt vil jeg som normisjonsgutt anmode dere alle sterkt til å melde dere som bøssebærere til Aksjon Håp innsamlingen som skal være søndag 10 desember. Målet er å samle inn masse slik at mennesker i helt andre land kan få det bedre. Så innsatsen DIN vil være svært så altruistisk(uegoistisk altså) og bringe godhet for en mengde mennesker.

1 Comments:

Blogger olav said...

Rettelse: Jeg fikk en telefon fra Jostein. Det viser seg at et eller annet ar skjedd slik at han likevel ikke skal spille Aksjon Håp sangen på TV2 i morgen tidlig. Se gjerne på Tv likevel, kan godt hende frokosttv i morgen blir en sjelden vare, og en sjelden vare er alltid godt å få med seg.

8:10 AM  

Post a Comment

<< Home